Rowenta servis

ETC SERVIS se bavi servisiranjem uređaja marke Rowenta. Pružanjem kvalitetnih usluga ETC servis se razvio u pouzdanog partnera Rowenta kompanije. Ugovor sa proizvođačem nam omogućava da vam ponudimo kvalitetan servis i brzu isporuku originalnih Rowenta rezervnih delova, kao i prateće opreme. Stručno osoblje koje se redovno usavršava na specijalizovanim seminarima u cilju što efikasnije servisne podrške, uvek će vam izaći u susret u našim servisnim centrima u Beogradu, ulica Ustanička 128b i Pere Velimirovića 8. Takođe, naša servisna mreža obuhvata sve veće gradove u Srbiji i rezervisana je za naše klijente koji se nalaze van Beograda.

Dolazimo po Vaš uređaj i vraćamo ga popravljenog u najkraćem mogućem roku. Dokaz kvaliteta naših usluga je najviše garantnih popravki na teritoriji Srbije!

Rowenta servis
Ukoliko nemate prevoz ili se ne nalazite u Beogradu, ne morate više brinuti za servis, jer sve aparate marke MOULINEX, KRUPS, TEFAL ili ROWENTA koji su u garantnom roku možete poslati brzom postom samo jednim telefonskim pozivom kurira I to o našem trošku! Na Vama je samo da dobro upakujete aparat kako ne bi došlo do oštećenja u toku transporta, a sve ostalo je naša briga.

Brendovi čije uređaje servisiramo u garantnom roku

Brendovi čije uređaje servisiramo van garantnog roka